Bútor kereső

Keresett kifejezés:
Termékek:Szélesség:Magasság:
Bútor ajánló

Miami ágykeret

Miami ágykeret Termékek: Kárpitos termékek

Natália ágykeret

Natália ágykeret Termékek: Kárpitos termékek

Ádám konyhai sarokülő

Ádám konyhai sarokülő Termékek: Konyhák / étkezők

GINOP-1.2.2-16-2017-00275 pályázat

A kedvezményezett neve:
Pécsi-Bútorvilág Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

A projekt címe:
Termelési kapacitás bővítése a Pécsi-Bútorvilág Bt.-nél

A szerződött támogatás összege: 15 493 500 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalma:

A beszerezni kívánt gépek: OMI ED 54 hűtve szárító, BUSELLATO Easy Jet 5.12-B CNC felsőmaró gép 

A kapacitásbővítés által a kiélezett piaci versenyben megrendelőinknek változatlan, jó minőségű termékekkel tudunk rendelkezésre állni, nagyobb mennyiségek esetén is rövid határidővel. Szintén megemlítendő, hogy gépeink számának növelésével arányosan kapacitásunk is bővül, így több és jobb minőségű munkát tudunk elvégezni, nagyobb méretű termékek gyártása is lehetségessé válik, illetve precízebb munkafolyamatok révén a végtermékek is magasabb minőségűek lesznek. Mindez által költséghatékonyan és nagyobb termelékenységgel tudunk működni, azaz a jelenlegi piaci versenyhelyzetnek még inkább megfelelni.

Az Európai Uniós forrásnak köszönhetően modernebb eszközök birtokában hatékonyabb munkát tudunk végezni, (mellyel időt és alapanyagot takarítunk meg) és minőségében is versenyképesebb késztermékekkel tudunk megjelenni a környező piacokon.

A kapacitásbővítés a termelékenységi potenciál növelése által több megrendelést, további munkahelyek megteremtését is lehetővé teszi. Ez egyrészt további nemzetközi piaci térnyeréseket, új üzleti partnereket garantálhat, másrészt a kapcsolatteremtés és tapasztalatcsere révén új hazai innovációkat, technológiai újdonságokat, hazai és külpiaci partnerek egymásra találását is eredményezheti.

Fontos, hogy a cégben magasan képzett és rengeteg tapasztalattal rendelkező alkalmazottak dolgozzanak, hogy szaktudáskukkal és hozzáértésükkel a vevők igényeit maximálisan kielégítsék.

Terveikkel, ötleteikkel és elhivatottságukkal, új termékekkel és termékkörrel jelenjünk meg a hazai és külföldi piacon.

A beszerzendő eszközökkel már olyan bútorokat tudunk gyártani, melyek a külföldi piacon is megállják a helyüket, így az export lehetősége is megnyílik cégünk számára, ami hatalmas előre lépési lehetőség. Az új géppel pontosan, teljesen kizárva az emberi tévesztés lehetőségét tudunk gyártani kis és közepes szériás bútorokat, amivel elsősorban új külföldi vevőket szeretnénk kiszolgálni 

A projekt befejezésének dátuma: 2018.06.19.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00275